Pelenkatorták, ajándékcsomagok babalátogatóba

Cérnakesztyűt a babapraclira!

2018. január 25. - Vé6

Cérnakesztyűt télen-nyáron! :)

29.jpg

Akár téli, akár nyári baba, a cérnakesztyűnek kiérdemelt helye van a pelenkatortán/ajándékcsomagban!

A cérnakesztyűnek nincs köze a hideghez. Erre minden babának szüksége van. Az első két hétben –orvosok véleménye alapján - nem javaslott levágni az újszülöttek körmét, mert az még nagyon vékony, sérülékeny.

103606_1_lg.jpg 104285_1_lg.jpg


Mivel kézmozdulataik még koordinálatlanok ezért gyakori baleset, hogy összekarmolják az arcocskájukat. A sebek a kisebb piros csíkoktól a komoly sérülésekig terjednek. Sőt! Még a szemükbe is belekaphatnak! Ezt viszont egyszerűen el lehet kerülni, egy aprócska kesztyűvel. Ezek nem melegítenek, nagyon vékony anyagból készülnek. 2-3 pár elegendő is erre a rövid időszakra.

1 tipp: Olyat válasszunk ami kötözős, vagy minimálisan gumírozott, így biztosítva hogy ne csússzon le 1-1 élénkebb mozdulat következtében. Figyeljünk oda rá, hogy ne legyen túl szoros, mert az kellemetlen érzés a picúrnak!

kesztyu.jpgNálam mindig van készleten fiús és lányos színben is! Így akinek sürgősen szüksége van az ajándékra, annak sem kell nélkülöznie ezt a remek kelléket! Mindamellett hogy nagyon praktikus, nagyon kedvező árakon beszerezhető, így az alapcsomagokat is fel lehet dobni egy-egy mintás darabbal!

Kinek ajánlom? Annak aki már a terhesség idején átadja a csomagot, vagy annak aki a szülést követő első pár napban látogatást tehet a családnál. Ez utóbbiak általában közeli hozzátartozók!

Ha későbbre tervezed a babalátogatást ehelyett válassz inkább egy kis zoknit például...

 

Szeretnéd hogy a Te ajándékodba is kerüljön belőle? Ide kattintva felveheted velem a kapcsolatot! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://pelenkatortak.blog.hu/api/trackback/id/tr8413601321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása