Pelenkatorták, ajándékcsomagok babalátogatóba

Elefántos ajándékcsomag

2018. január 07. - Vé6

Ebben a cikkben az alább látható elefántos ajándékcsomagot szeretném neked bemutatni.

safari.jpg

Egy dekoratív fonott kosárba helyzetem el a kellékeket, amit később a szülők akár a babaszobában, de a lakás bármely részén használhatnak tárolóként. Kisfiúnak készült, így maradtam a hagyományos kék színnél. A barátságos kék mellé, kellemes sárga színt tettem, ami napfényt és melegséget idéz fel.

Kellékként fellelhető egy puha plüssből készült elefántos marokfigura, ami tökéletesen illeszkedik az apró babakezekbe. Amint megszorítja, csipogó hangot ad ki, ezzel ösztönözve rá hogy újra és újra használja, fejlesztve ezzel a motorikus képességeit.

Elmaradhatatlan a babafésű ami az ápolás fontos eszköze. A csecsemők fejbőre és haja sokkal érzékenyebb, ezért nagyon fontos hogy puha sörtéjű kefét használjunk. A csomagba bekerült egy bontó fésű is, aminek később veszik majd hasznát, mikor a pihéket felváltják az erősebb hajszálak.

Egy cumisüveg mindig jó szolgálatot tesz, még anyatejes babák esetén is! Ami még szintén nagyon hasznos dolog lehet az a cumilánc. Tudom, tudom nem a cumi a legdrágább dolog amit vesz az ember ha csemete érkezik, de bizony súlyos ezreseket lehet megspórolni azzal ha cumilánccal rögzítjük a ruhájához megelőzve azt, hogy menetközben elvesszen. Ezek szintén elefántmintásak mint a korábban már említett babafésűk.

Az elefánt az egyik legpozitívabb állati szimbólum amit ismerünk. Erő, bölcsesség és jó szerencse energiáit hordozza magában.

Tartalmaz még babakesztyűt amely segít megakadályozni hogy összekarmolja magát az első hetekben, amíg le nem vágják a körmeit.

Végül kiegészítésképpen még két hűthető rágókát tettem bele amelynek előnyeiről bővebben – ide kattintva - olvashatsz, és egy csomag törlőkendőt, amiről az olvasóim már tudják: soha nem elég! :)

Összegezve a csomag tartalma:

  • 1 db fontott kosár
  • 1 db csipogós marokfigura
  • 1 db cumisüveg
  • 2 db fésű
  • 2 db evőeszköz
  • 1 db előke
  • 1 db cérnakesztyű
  • 1 db cumilánc
  • 2 db hűthető rágóka
  • 1 db Pampers törlőkendő

 

Ha kedvet kaptál a rendelésre, ide kattintva megteheted! 

A bejegyzés trackback címe:

https://pelenkatortak.blog.hu/api/trackback/id/tr5113555141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása